Johan Akkerman

Werkkamer van Lely – Batavialand

Voor Batavialand in Lelystad ontwierp ik de tijdelijke tentoonstelling  ‘De werkkamer van Lely’.
Omdat de tentoonstelling een eenheid vormt met de film in de filmzaal is mij gevraagd deze tentoonstelling een plek te geven in de doorgang voor de filmzaal. Ik heb hier een ruimte gecreëerd  door een L-wand te plaatsen. Met een klein budget en bestaande vitrines heb ik een indeling gemaakt, wanden en drukwerk vormgegeven. In de vormgeving is rekening gehouden met de  meertaligheid van de tentoonstelling.

Wand richting filmzaal
Detail vitrine werkkamer van Lely
Wand richting filmzaal
Achterzijde tentoonstellingswand met Introtekst
Tentoonstelling plattegrond Werkkamer van Lely

bericht@johanakkerman.nl

0614956782

Buxtehudestraat 42
8031KW Zwolle

KvK: 71780920

Wand richting filmzaal

Werkkamer van Lely – Batavialand

Voor Museum Batavialand in Lelystad ontwierp ik de tentoonstelling  ‘De werkkamer van Lely’.
Omdat de tentoonstelling een eenheid vormt met de film in de filmzaal is mij gevraagd deze tentoonstelling een plek te geven in de doorgang voor de filmzaal. Ik heb hier een ruimte gecreëerd  door een L-wand te plaatsen. Met een klein budget en bestaande vitrines heb ik een indeling gemaakt, wanden en drukwerk vormgegeven. In de vormgeving is rekening gehouden met de meertaligheid van de tentoonstelling.

Wand richting filmzaal
Detail vitrine werkkamer van Lely
Wand richting filmzaal
Achterzijde tentoonstellingswand met Introtekst
Tentoonstelling plattegrond Werkkamer van Lely
Impressie Werkkamer van Lely